|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Uniwersalne odtłuszczacze przemysłowe.
Autor |
Wiadomość |
Stenignee
|
 Uniwersalne odtłuszczacze przemysłowe.
Witam wszystkich. Jestem właścicielem warsztatu samochodowego, w którym wiadomo na każdym kroku mamy styczność ze smarami, olejami i innymi maziami, które ciężko zmywać, dlatego chce zakupić uniwersalny odtłuszczacz przemysłowy, który jak słyszałem doskonale do tego się nadaje. Czy ktoś może mi polecić firmę, która zajmuje się dystrybucją tych środków? Z góry dziękuję.
|
19 sty 2014, o 11:14 |
|
 |
faifienly
|
Masz rację, tego typu preparaty jak najbardziej nadają się do warsztatów samochodowych, bo doskonale radzą sobie z olejami i smarami, też takie używam i jestem zadowolony. Ja zamawiam je zawsze u jednego dystrybutora z którym możesz skontaktować się za pośrednictwem strony internetowej http://www.pol-sil.pl, polecam to solidna firma
|
21 sty 2014, o 09:29 |
|
 |
xxJBMORRISxx
|
Ale wymyślacie, płyn do naczyń tez radzi sobie z olejami i tłuszczami, a wy chcecie wydawać kupę kasy na specjalistyczne środki tylko z nazwy, bezsens
|
22 sty 2014, o 23:18 |
|
 |
maroroyargo
|
To twoje myślenie jest bezsensowne, po to produkują te środki, bo są dobre i mają swoich zadowolonych odbiorców, a jeżeli komuś nie odpowiadają niech się męczy z płynem do naczyń, ja stanowczo jestem za specjalistycznymi preparatami odtłuszczającymi, również zaopatruję się u wyżej wymienionego dystrybutora, dlatego śmiało mogę go polecić
|
24 sty 2014, o 09:59 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|