|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Kompleksowa obsługa na placu budowy, poszukuję firmy.
Autor |
Wiadomość |
gludgeTrels
|
 Kompleksowa obsługa na placu budowy, poszukuję firmy.
Póki nie ma zimy chcę przygotować teren pod budowę domu, którą planujemy rozpocząć wiosną. Ponieważ nie posiadam żadnego sprzętu, ani też ludzi, którzy by to wykonali poszukuję fachowej pomocy. Czy znacie firmę, która by kompleksowo wykonała potrzebne prace. Zdaję sobie sprawę, że nawet, gdybym miał ludzi, to bez odpowiedniego sprzętu robót nie wykonają. Liczę na pomoc ludzi, które korzystały już z usług firmy i podanie namiaru na nią.
|
12 lis 2013, o 12:36 |
|
 |
titDienceCect
|
Plac pod budowę mojego sklepu przygotowała profesjonalna firma, która dysponowała nowoczesnym i potrzebnym do wykonania tych pac sprzętem. Zapewniam Cię, że http://www.wykopiemy.pl/ nie tylko przygotowała teren pod budowę, ale wywiozła niepotrzebną ziemię i przywiozła potrzebny materiał do utwardzenia terenu.
|
13 lis 2013, o 17:34 |
|
 |
Luscober
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 20:44 Posty: 0 Lokalizacja: Białystok
|
W ubiegłym roku skorzystałem z usług firmy, którą polecił mi mój znajomy. W internecie pod adresem wykopiemy.pl będziesz mógł ustalić z fachowcami wszystko co chcesz, by Ci zrobiono. Zaskoczy Cię z pewnością mile, zresztą tak jak i mnie zaskoczyła pełna logistyka materiałów budowlanych oferowana przez polecaną Ci firmę. Ponadto wszystko co z materiałów budowlanych potrzebowałem kupiłem w tej firmie z transportem na miejsce wskazane przeze mnie.
|
13 lis 2013, o 22:30 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|